Breaking

Ota Pyöräily+Triathlonin lehtiarkisto käyttöön

Pyöräily+Triathlonin jokainen numero löytyy digitaalisesta lehtiarkistosta, joka on avoinna lehtitilaajillemme sekä digiversion tilaajille. Lehtiarkisto on kätevä myös reissussa. Luet tuoreen lehden arkistosta ilman viivettä.

Pääset Pyöräily+Triathlonin lehtiarkistoon, kun tilauksesi on voimassa ja olet aktivoinut käyttäjätunnuksesi verkkosivustoillemme. Sama käyttäjätunnus toimii Pyöräily+Triathlonin lisäksi Juoksija-lehden ja Hiihto-lehden sivustoilla.

Vanhoille tilaajillemme olemme aktivoineet käyttäjätunnuksen verkkokäytön automaattisesti, jos tilaajatiedoissa on ollut sähköpostiosoite. Sivustollamme käyttäjätunnuksena toimii antamasi sähköpostiosoite. Salasana on ensimmäisellä kirjautumiskerralla Juoksija-korttisi numero. Salasana kannattaa vaihtaa ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Jos käyttäjätunnuksesi on aktivoitu verkkokäyttöön, toimi seuraavasti:

  1. Kirjaudu sivustollemme osoitteessa www.pyorailytriathlon.fi/my-account/
  2. Kirjauduttuasi mene lehtiarkistoon osoitteeseen www.pyorailytriathlon.fi/lehtiarkisto/

Voit kokeilla kirjautumista yllä olevan ykköskohdan linkistä, jos olet epävarma siitä, onko tunnuksesi jo aktivoitu verkkokäyttöön.

Jos käyttäjätunnustasi ei ole aktivoitu, aktivoi käyttäjätunnuksesi verkkokäyttöön Juoksija-lehden sivustolla osoitteessa www.juoksija-lehti.fi/kayttajatunnuksen-aktivointi/

Kun käyttäjätunnuksesi on aktivoitunut verkkokäyttöön, pääset kirjautumaan yllä olevalla ohjeella Pyöräily+Triathlonin sivustolle ja tilaajana lukemaan lehdet lehtiarkistosta.

Mikäli et tiedä Juoksija-korttisi numeroa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tilaukset@juoksija-lehti.fi.